Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Zsíros haj ellen - hajgyógyászat képes leírás - Hajgyógyászat.tlap.hu
részletek »

Zsíros haj ellen - hajgyógyászat - Hajgyógyászat.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: hajgyogyaszat.tlap.hu » Zsíros haj ellen - hajgyógyászat
Keresés
Találatok száma - 5 db
A zsíros haj ápolása

A zsíros haj ápolása

Azok a hormonok, melyek a pattanásokat hozzák létre, nagy szerepet játszanak a zsíros haj kialakulásában is. Néha a hajad annyira zsíros lehet, mintha nyakon öntöttek volna egy vödör motorolajjal. Minden egyes hajszál tövében található egy faggyúmirigy, mely arra szolgál, hogy a haj fényes legyen és vízálló. Kamaszkorban a faggyúmirigyek nagyon sok olajat termelhetnek, ez eredményezi azt, hogy a hajad túl ragyogónak, olajosnak és zsírosnak tűnjön.

A zsíros haj természetes kezelése

A zsíros haj természetes kezelése

Hajad a mosás után bezsírosodik, mintha beolajozták volna? Lelapul, matt fényű a rátapadt porszemcsék miatt? A hiba nem feltétlenül a tisztálkodási szokásaidban keresendő, a probléma akár örökletes is lehet.

Patika magazin

Patika magazin

A haj zsírossága nem betegség, legfeljebb kozmetikai probléma, hajunknak ugyanis bizonyos mennyiségű zsírra szüksége van. A többéves élettartalma alatt a hajszál számtalan roncsoló külső hatásnak van kitéve, és egyik védelmi vonala a hajhagymák felett elhelyezkedő faggyúmirigyek által termelt zsírréteg. A zsíros haj ellen többféle módszerrel is lehet küzdeni. Tippek, praktikák, tanácsok.

TRIO HAIR Hajgyógyász és Szépség Stúdió - hajzsírosodás okai, kezelése

TRIO HAIR Hajgyógyász és Szépség Stúdió - hajzsírosodás okai, kezelése

Hajgyógyászat minden haj- és fejbőr problémára! Közel 20 éves tapasztalatomat megbízhatóan alkalmazom a hajgyógyászat speciális szakterületén. Hajgyógyászati szolgáltatásaink alapvetően három részre bonthatóak: 1. Fejbőr problémák: zsírosodás, viszketés, hajhullás, korpásodás stb. 2. Haj problémák: itt a hajszálszerkezet újraépítésén dolgozunk (száraz, töredezett, roncsolódott hajak stb.) 3. Fodrászat: annak érdekében, hogy a fejbőr fiziológiás PH értékét ne borítsuk fel ? a fentiekkel összhangban ? a hajgyógyászati célokra alkalmazott márka styling termékeivel dolgozunk. Így bátran lehet hajat festetni vagy daueroltatni, akár fejbőr kezelés alatt állóknak is. Vendégeink szalonunkban teljes körű kiszolgálásban részesülnek: a hajgyógyászaton kívül - biofodrászat, - biokozmetika, - kéz- és lábápolás, - műköröm, - testkezelések, valamint - többféle masszázs szolgáltatással állunk rendelkezésükre.

Zsíros haj illetve fejbőr

Zsíros haj illetve fejbőr

Hajhullást, mikróbák és gombák megtelepedését, a fiziológiai pH érték elmozdulását. A túlzott zsírosodás gátolja a hajhagyma megfelelő ellátását és táplálását. A faggyúmirigy túltermel, visszafolyik a zsír a szőrtüszőbe, bekristályosodik, elzárja a hajhagymát. Ezáltal a hajhagyma nem jut tápanyaghoz és oxigénhez, a hajszál elvékonyodik és kialakul a hajhullás. Ezért elengedhetetlenné válik olyan kezeléssel történő beavatkozás, mely elősegíti a sejtek tisztulását és egyensúlyba hozza a sejtek és a faggyúmirigyek működését.

Tuti menü