Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hajgyógyászat linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Hajgyógyászat képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: hajgyogyaszat.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 93 db
A festett haj helyes ápolása

A festett haj helyes ápolása

A mára már minden boltban vásárolható szer tartalmaz kémiai anyagokat, melyek nem megfelelő használat esetén erősen roncsolják a haj szerkezetét. A legnagyobb veszélyt pedig a dauer mellett a különböző színezők és otthon is használható festékek jelentik. Ugyan ezeket a termékeket egyszerű használni, valójában nem helyettesítik egy fodrász szakértelmét, aki már ránézésre megállapítja, milyen gondozást igényel egy-egy hajkorona. A festés során a haj és a fejbőr egyaránt nagy megterhelésnek van kitéve, hiszen a hajvégek könnyen szárazzá, s töredezetté válhatnak.

A festett haj védelme és ápolása

A festett haj védelme és ápolása

Ahhoz, hogy a festett haj sokáig ragyogó maradjon érdemes néhány jó tanácsot megfogadni. A bátrabbak nyugodtan kísérletezhetnek otthon a színekkel, a bizonytalanok inkább keressék fel a fodrászukat, aki segít, hogy az arcformához legjobban illő frizurát és színt válasszák.

A korpás haj okai

A korpás haj okai

A korpásodás általában a fejbőr kozmetikai elváltozása. A korpa különösen esztétikai szempontból zavaró, de érzelmileg is kedvezőtlen következménnyel járhat. A haj érintése, simogatása ugyanis az ember fontos metakommunikációs eszköze, amelyet gyakran tudattalanul használunk természetes gesztikulációnk részeként. A korpa megfoszthatja az embereket az érzelmek ilyenfajta kellemes és természetesen adódó kinyilvánításától.

A korpásodás 3 oka

A korpásodás 3 oka

Már mindent megpróbáltál, de továbbra is fehér a vállad? Derítsd ki, hogy mi okozza a korpásodást, hogy megnyerhesd ezt a csatát! Ugyanis nem mindegy, mivel kezeled. A korpásodás valójában nem haj-, hanem bőrprobléma. A hajas fejbőr fokozott és rendellenes hámlása, vagyis az elszarusodott, elhalt hámsejtek lemezkékben válnak le a bőrfelszínről. A bőr három rétege az epidermis, a dermis és a subcutis. A hám több sejtrétegből áll. A bőr sejtjei az epidermis basalis rétegében folyamatosan képződnek. Amint ezek a felszín felé vándorolnak, ellapulnak, elhalnak, és védőréteget alkotnak, amelyet stratum corneum-nak, szarurétegnek nevezünk. Normális esetben a sejtvándorlás körülbelül négy hétig tart, és a szaruréteget 25-30 sejtréteg alkotja. Az egészséges bőrről fokozatosan leválnak az elhalt sejtek olyan lemezkék formájában, amelyek változó számú, legfeljebb néhány száz sejtet tartalmaznak, és szabad szemmel nem láthatóak. Korpásodásról akkor beszélünk, ha a szarusodott bőr leválása három hét vagy kevesebb idő alatt zajlik le.

A száraz haj otthoni kezelése

A száraz haj otthoni kezelése

A nedvesség és esszenciális olajak hiányában a haj kiszárad. A kiszáradás első jelei a száraz, durva érzés, töredezés, nehéz fésülés. Lássuk mit tehetünk otthoni módszerekkel azért, hogy újra fényes, egészséges hajunk legyen.

A vörös haj ápolása

A vörös haj ápolása

A rendszeres ápoló pakolások elegendőek az olyan haj számára, amelyben csupán egy leheletnyi vörös van. Azonban ha olyan vörös a haja, mint Evan Rachel Woodnak, akkor folyamatosan kényeztetnie és óvnia kell a haját.

A zsíros haj ápolása

A zsíros haj ápolása

Azok a hormonok, melyek a pattanásokat hozzák létre, nagy szerepet játszanak a zsíros haj kialakulásában is. Néha a hajad annyira zsíros lehet, mintha nyakon öntöttek volna egy vödör motorolajjal. Minden egyes hajszál tövében található egy faggyúmirigy, mely arra szolgál, hogy a haj fényes legyen és vízálló. Kamaszkorban a faggyúmirigyek nagyon sok olajat termelhetnek, ez eredményezi azt, hogy a hajad túl ragyogónak, olajosnak és zsírosnak tűnjön.

A zsíros haj természetes kezelése

A zsíros haj természetes kezelése

Hajad a mosás után bezsírosodik, mintha beolajozták volna? Lelapul, matt fényű a rátapadt porszemcsék miatt? A hiba nem feltétlenül a tisztálkodási szokásaidban keresendő, a probléma akár örökletes is lehet.

Akciós hajbeültetés garanciával

Akciós hajbeültetés garanciával

Hajátültetéssel foglalkozó klinikánk minden esetben garanciát vállal a beavatkozások után, melyet szerződés biztosít. A legmagasabb színvonalat biztosítjuk a hajátültetés terén. Rengeteg beavatkozást végeztünk, ügyfeleink legnagyobb megelégedésével, számunkra nagyon fontos a tökéletes esztétikai végeredmény elérése.

Hirdetés
Androgenetikus alopécia

Androgenetikus alopécia

A kopaszság a férfitársadalom több, mint 60%-át érinti. A hajátültetés napjainkban a leggyakoribb kozmetikai eljárás. A haj elvesztésében többek között hormonális és genetikai faktorok játszanak közre, viszont a férfi kopaszodás pontos mechanizmusa még nem teljesen tisztázott.

Bajor Imre hajbeültetése

Bajor Imre hajbeültetése

A hajhulláshoz több tényező is hozzájárul: fejbőr baktériumok, stressz, szegényes étrend, genetikai kopaszság (mind a férfiakat, mind a nőket érintheti) és hormonális egyensúlyhiány. Sok esetben, a hajhullás oka ezen tényezők kombinációja, de a leggyakoribbak a kopaszodás genetikai mintái, amely a férfiak hajhullásának 95%-ért felelős, de a nők körében is milliókat érint.

Belső aranyér vérzése

Belső aranyér vérzése

Honlapunkon gyorsan és könnyen tájékozódhat, ha bővebb információra van szüksége az aranyér kezeléséről és a kapcsolódó eljárásokról. Nézzen körül Ön is oldalunkon, ha szakszerű és profi színvonalú beavatkozásokat keres, melyek esetében a szaktudás és a modern eljárások egyaránt számítanak. A megfelelő aranyér kezelés számunkra elsődleges. Jó, ha tudja, hogy az ár és a minőség is fontos az aranyér kezelés esetén. Weboldalunkon tájékozódhat az aranyér kezelés alkalmazási lehetőségeiről, valamint azok költségeiről is informálódhat. Jó, ha tudja, hogy a profi eljárásoknak köszönhetően a kezeléseknek minimális a kockázata, nálunk a megfizethető kiadások mellett, a kiemelkedő minőség is biztosított. Emellett a kiadásokat is megéri számításba venni. Weboldalunkon profi és kiemelkedő színvonalú eljárásokat találhat, melyek esetén a szaktudás és a legmodernebb eljárások teret kapnak.

Biohajklinika

Biohajklinika

Rohanó világunkban,a stressz és a környezeti hatások jelentkeznek a hajon és a fejbőrön. Éppen ezért hajgyógyász központjainkba a Biohajklinika - Arena Passageben képzett szakemberek személyre szabott kezelést állítanak össze a fejbőr és haj problémákkal küzdőknek. Biofodrászatainkat - Budapesten és vidéken - bizalommal keresheti amennyiben hajhullással, fejbőr problémákkal, kopaszodással küzd. Töredezett, száraz végű, vékony szálú hajat biofodrászatainkban vegyszermentesen kezelünk. Bioklinikánk szolgáltatásaival kapcsolatban, hajdiagnosztikáért és elérhetőségünkért kérjük látogasson el weboldalunkra vagy keresse fel szalonjaink valamelyikét.

Biovanne plus  a töredezett hajra

Biovanne plus a töredezett hajra

A hajnövekedés a jól kezelt hajgyökereknek köszönhető . Ezért hangsúlyozottan fontos, hogy a haj rendszeresen ideális mennyiségű és összetételű táplálékhoz jusson! Enélkül megjelenhet a töredezett haj, vagy a hajhullás. Vagy megtörténhet, hogy a megfelelő táplálék hiányában a haj elvékonyodik. A felsoroltak megelőzésében segíthetnek a különböző féle haj vitaminok. A Biovanne plus oldalán számos érdekes infót talál a töredezett hajról, annak előidéző okairól, és a hajhullás elleni vitaminokról!

Blush magazin - hajápolás

Blush magazin - hajápolás

Milyen a szép haj? Ápolt, egészségesen fénylő, van tartása. Hogyan érhető el? Nem csak drága balzsamok, regeneráló pakolások és samponok által. Gondoljunk csak bele, nagyanyáink még aligha ismerték a Loreal-t vagy az Avon-t, és mégis ragyogóan szép hajjal büszkélkedhettek. Hogyan csinálták? Csakis természetesen!

Bodnár Kinga hajgyógyász

Bodnár Kinga hajgyógyász

A hajgyógyász: Megvizsgálja a fejbőrödet, a hajhagymáidat és a hajszálaidat - ezt mikrokamera segítségével Te is láthatod (természetesen fájdalommentes eljárás). Erre azért van szükség, hogy a valódi problémádat megtalálja.

bőrgyógyászat

bőrgyógyászat

A debreceni bőrgyógyászati szakellátás elérhető számos esetben; bármilyen típusú allergia, vagy bőrbetegség, vagy egyéb probléma esetén. A bőrpanaszok professzionális ellátása biztosított a debreceni rendelésen. A bőrrel kapcsolatos problémák esetén elsődleges, hogy a betegség időben diagnosztizálva legyen, és mielőbb megkezdődhessen a megfelelő kezelés. A bőrpanaszok profi ellátása megfelelően és széles körűen biztosított a debreceni rendelésen. Weblapunkon a debreceni bőrgyógyászati ellátásról tájékozódhat, mely hatékony segítséget biztosít a bőrproblémák kezelése esetén. A bőrgyógyászat mellett az allergológia, és a nemigyógyászat is Debrecenben megtalálható. A házi kezelések, praktikák a legtöbb bőrbetegség esetén nem vezetnek sikerre ? válassza minden esetben a megfelelő orvosi ellátást. A bőrbetegségek házi kezelése akár még árthat is. Mindenképpen forduljon szakemberhez, és kérjen időben segítséget!

Tuti menü