Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hajvizsgálat, hajgyógyászat képes leírás - Hajgyógyászat.tlap.hu
részletek »

Hajvizsgálat, hajgyógyászat - Hajgyógyászat.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: hajgyogyaszat.tlap.hu » Hajvizsgálat, hajgyógyászat
Keresés
Találatok száma - 22 db
Biohajklinika

Biohajklinika

Rohanó világunkban,a stressz és a környezeti hatások jelentkeznek a hajon és a fejbőrön. Éppen ezért hajgyógyász központjainkba a Biohajklinika - Arena Passageben képzett szakemberek személyre szabott kezelést állítanak össze a fejbőr és haj problémákkal küzdőknek. Biofodrászatainkat - Budapesten és vidéken - bizalommal keresheti amennyiben hajhullással, fejbőr problémákkal, kopaszodással küzd. Töredezett, száraz végű, vékony szálú hajat biofodrászatainkban vegyszermentesen kezelünk. Bioklinikánk szolgáltatásaival kapcsolatban, hajdiagnosztikáért és elérhetőségünkért kérjük látogasson el weboldalunkra vagy keresse fel szalonjaink valamelyikét.

Bodnár Kinga hajgyógyász

Bodnár Kinga hajgyógyász

A hajgyógyász: Megvizsgálja a fejbőrödet, a hajhagymáidat és a hajszálaidat - ezt mikrokamera segítségével Te is láthatod (természetesen fájdalommentes eljárás). Erre azért van szükség, hogy a valódi problémádat megtalálja.

Egészségközpont hajgyógyászat

Egészségközpont hajgyógyászat

Foltos vagy általános hajhullás, hajgyengeség, egyéb panaszok esetén mikroszkópos kamera segítségével állapítjuk meg az esetleges fertőzések fennállását vagy a hajhagymák állapot változását. Mindezt megelőzi a korábbi vagy az aktuális egyéb megbetegedések megbeszélése, az esetlegesen fogyasztott gyógyszerek és az aktuális laboratóriumi eredmények értékelése. Szükség esetén íriszdiagnosztikai vizsgálatot végzünk, amelynek segítségével választ kapunk az egész ember egészségének összetevőire.

Gizella hajgyógyászat

Gizella hajgyógyászat

A hajgyógyászat a haj és a hajas fejbőr vizsgálatával az okok feltárásával, a hajproblémák megoldásával foglalkozó fiatal szakág. A haj reagál a szervezetünkben lejátszódó folyamatokra, problémákra, kóros elváltozásokra. A haj minőségének rosszabbodása figyelmeztet a haj viselőjének testi-lelki-szellemi szintű egyensúlyvesztésére. Ez az állapot javítható speciális hajkészítmények alkalmazásával. A speciális, gyógynövény hatóanyagú hajgyógyászati készítmények segítségével személyre szabott kezelést állítok össze. Pl. allantoin, bojtorján, boróka, citrus illóolaj, csalán, eukaliptusz, hárs, holt-tengeri só, izlandi zuzmó, izsóp, kamilla, kakukkfű, kókusz, körömvirág, lenmag kivonat, mályva, nyír, rozmaring, zsálya tartalmú hajépítő anyagokból.

Haj-baj, volt, nincs

Haj-baj, volt, nincs

A fejbőr és a hajbetegségek szaporodása világjelenség. A civilizáció ártalmai, a környezetszennyezés mind-mind szerepet játszanak ebben. A hajbetegségek témáját nem mi, hanem az élet tette ilyen népszerűvé. Sokan küszködnek a hajhullás, a korpásodás, vagy a zsírosodás problémájával. Mivel a kereskedelemben, gyógyszertárakban bő választékban kaphatók különféle termékek, ezért a legtöbben ezekkel próbálkoznak. Amikor nem járnak sikerrel, akkor fodulnak hozzám. Mi, trichológusok, nem orvosi kezelés helyett, hanem amellett, arra rásegítve dolgozunk. Pácienseim zöme olyanok közül kerül ki, akik átestek hosszas orvosi kivizsgálásokon, és leleteik negatívnak bizonyultak. Nem lehet eléggé hangsúlyozni a megelőzés fontosságát. A megelőzés a fejbőr típusának megfelelő sampon kiválasztásával kezdődik. De éppen úgy, mint a fogak esetében, a hajgyógyásznál is érdemes lenne félévente ellenőríztetni hajunk és fejbőrünk egészségi álapotát.

Hajbeszéd hajgyógyászat

Hajbeszéd hajgyógyászat

A XXI. Században már népbetegségnek számító figyelmeztető tünet a hajhullás, kopaszodás, a haj elvékonyodása, zsírosodás, korpásodás, fejbőrviszketés, pattanások, pikkelysömör és egyéb fejbőrprobléma. Egyre több 'csodaszert' lehet kapni a fejbőr problémáira, melyek többnyire messze elmaradnak a várakozástól. Egy terápia akkor lehet igazán hatásos, ha ok-okozati összefüggéseiben képes átvilágítani a tüneteket. Nemcsak a KÜLSŐ felszíni kezelésre szorítkozik, hanem a szervezet BELSŐ elváltozásaira is koncentrál.

Hajdiagnosztika

Hajdiagnosztika

A hajvizsgálatkor egyénre szabott megoldást kínálunk, a haj, a hajgyökér és fejbőr problémáira. A mikro kamerás vizsgálat során részletes információkat szerzünk, a fejbőr és a haj állapotáról. A vizsgálat néhány percet vesz igénybe. 200-szoros nagyítással megvizsgáljuk a fejbőr állapotát, majd a bizonyos területekről eltávolított hajhagymát,- amely információkat ad a fejbőr tápanyag- és oxigén ellátottságáról, a faggyúmirigyek működéséről, a kóros hajhullásról, a kopaszodásról.

Hajgyógyász stúdió

Hajgyógyász stúdió

Napjainkban egyre gyakrabban előforduló jelenség a hajprobléma. Sokan nemigen gondolták volna, hogy a hajuk miatt is orvoshoz, szakemberhez kell fordulniuk, hisz a hajunk nem tud megbetegedni. Mindazok, akik már megtapasztalták, tudják, hogy a fejbőrünk, a hajunk is kibillenhet az egészséges egyensúly állapotából. Mivel csak a hajunkról van szó először a készen kapható, agyon reklámozott hajápolási cikkeket, néminemű vitaminokat vásárolunk és várjuk a pár héten belül bekövetkező csodát. Természetesen ez nagyon sok esetben elmarad. Ezek után igen sokan bőrgyógyász szakemberhez fordulnak. Sajnálatos módon ez sem mindig üdvözítő, sajnos a legtöbb esetben ebből sem állapítható meg a felmerült probléma oka.

Hajgyógyászat - hajhullás kezelés

Hajgyógyászat - hajhullás kezelés

A hajhullás, hajritkulás problémája hölgyeket és urakat egyaránt érintő probléma, melynek számos oka lehet. Az ok kivizsgálása mellett nagyon fontos, hogy minél hamarabb megkezdjük a kezelést, hiszen a hajhullás és következményes hajritkulás nők és férfiak számára is az önértékelés csökkenésével járó, pszichésen súlyosan megterhelő probléma. A kezelés mielőbbi megkezdésére azért van szükség, hogy a hajhullást kezdeti stádiumban megállítsuk és a hajvisszanövést megindítsuk.

Hirdetés
Hajgyógyászat BiLaMin hajterápiával

Hajgyógyászat BiLaMin hajterápiával

A kopaszodás nem csupán egy testi tünet: gyakran lelki traumával, önértékelési gondokkal, kétségbeeséssel, a lelki egyensúly elvesztésével jár. Mi nem csupán ígérünk, hanem valóban visszaadjuk Önnek a haját és vele együtt a lelki békéjét is. Legyen újra magabiztos az élet minden területén. A BiLaMin terápia sikerességének alapfeltétele, hogy a kihullott hajszálak helyén Önnek legyenek még élő és regenerálható hajhagymái. A hajkezelés megállítja a hajhullást, megszünteti a fejbőr korpásodását és elősegíti az új és egészséges haj növekedését.

Hajgyógyászat Zalaegerszeg

Hajgyógyászat Zalaegerszeg

A mai világban, mikor a külső megjelenés minden területen nagyon fontos, az átlagosnál is nagyobb szerepet kap a haj, illetve annak ápolása. A szép haj az egészség szimbóluma is, ezért elengedhetetlen a fejbőr, és a szervezet megfelelő működése. Az utóbbi időben jelentősen megemelkedett a haj-, és fejbőr problémákkal küszködők száma: ma a lakosság kb. 50-60%-át érinti ez a probléma. Sokan csak akkor tulajdonítanak jelentőséget ennek, ha a környezet is észreveszi a rossz állapotban lévő fejbőrt, illetve hajállományt. Sajnos ilyenkor a kétségbeesett kapkodás miatt alkalmazott, nem a probléma súlyának megfelelő külső, illetve belső kezeléseknek köszönhetően a megoldás csak eltolódik (vagy ideiglenes), így hónapokat, éveket veszítenek el a panaszosok. Pedig ezen hajproblémák kezelhetőek, illetve megelőzhetőek.

Hajgyógyászat, hajbeültetés Budapesten

Hajgyógyászat, hajbeültetés Budapesten

Garantáljuk a legmodernebb hajbeültetés és hajtervezést a HPS szoftverünknek köszönhetően. Napi 4500+ hajszál átültetése a HIMG hajbeültetés módszereivel (amit Ön is megszámolhat). Precíz és pontos kivitelezés. Az árat a beültetett hajszálak száma alapján, előre határozzuk meg. Hajbeültetési garancia. Rendszeres akciókkal is segítjük, hogy Ön a legjobb ár-érték arányú szolgáltatást kaphassa. Fájdalommentes helyi érzéstelenítés (mi még az érzéstelenítő injekció előtt is érzéstelenítünk, a hajbeültetés pedig teljesen fájdalommentes).

Hajtetoválás

Hajtetoválás

A hagyományos tetováláshoz használt festékek, az idő elteltével gyakran hajlamosak változtatni a színükön.Garantáljuk ügyfeleinknek, hogy a hajtetoválási technika alaposan letesztelt, és tökéletesre fejlesztett, hatékonysága maximálisan bizonyított. A mikro hajtetoválás módszerét a tudomány, a művészet, a kreativitás, és a kozmetika kifejlesztett kombinációja adja. Ez az jelenti, hogy Ön egy biztonságos kezelést kap, mely maximális esztétikai eredményt nyújt. Biztos lehet benne, hogy hajának állapota klinikánkon kiválóan képzett, szakértő kezekbe kerül. A mikro hajtetoválás kezelés egyre népszerűbbé válik, és egyre nagyobb teret kap a médiában. Ennek eredményeképp napvilágot láttak olyan vélemények is, melyek az eljárás eredményességében kételkednek. Mi nem foglalkozunk más cégek erőfeszítéseivel, akik különböző, haszonszerzési okokból próbálják lejáratni a bőrpigmentáció módszerét. Sőt, kifejezetten kedveljük az egészséges versengést. Azonban a negatív megnyilvánulások miatt ügyfeleinkben mégis vannak aggályok, és kételyek a módszert illetően.

Hajvizsgálat, állapotfelémérés

Hajvizsgálat, állapotfelémérés

Mikrokamerás haj és fejbőranalízis : mikrokamerával 300X-os nagyításban jól láthatóak a felületi problémák. A tüszőszinti ellátás vizsgálatához eltávolítunk néhány szál hajat a hagymáival együtt. Ebből kapunk információt a tápanyag- és oxigénhiányról, a faggyúmirigy működésről. A hajszál termeléséért felelős anyasejtek - ötszörös anyagcseréjének köszönhetően - igen érzékenyen reagálnak a szervezet belső jelzéseire. Ez lehet az oka, hogy még a hagyományos műszeres vizsgálatokkal sem kimutatható az elváltozás.

Hajvizsgálat, állapotfelmérés, skalpdiagnosztika

Hajvizsgálat, állapotfelmérés, skalpdiagnosztika

Vizuális diagnosztikával - a test külső jeleinek elemzésével - a gerinc és a hasi szervek tapintásos vizsgálatával, sok olyan információhoz juthatunk, melyek hagyományos vizsgálatokból nem feltétlenül tűnnek ki. Mindegyik csigolya kapcsolatban van egy-egy szervvel. Okozhatnak csigolyaproblémák is szervi panaszokat, de fordítva is igaz, hiszen a szervek problémái láthatók, tapinthatók a gerinc melletti szövetekben.

Melinda Hair

Melinda Hair

A mai világban, mikor a külső megjelenés minden területen nagyon fontos, az átlagosnál is nagyobb szerepet kap a haj, illetve annak ápolása. A szép haj az egészség szimbóluma is, ezért elengedhetetlen a fejbőr, és a szervezet megfelelő működése. A haj-, és a fejbőr betegségeinek számtalan oka lehet: gyógyszerek szedése, táplálkozási-, életviteli változások, betegségek, fokozott stressz, levegő szennyezettsége, helytelen fejbőr-, és hajápolás, stb. Ezek a hatások rontják a fejbőr anyagcseréjét, megbomlik egészséges mikroflórájának egyensúlya, aminek következtében kialakulnak a különböző haj-, és fejbőr problémák: hajhullás, hajritkulás, zsírosodás, korpásodás.

Mikrokamerás hajvizsgálat

Mikrokamerás hajvizsgálat

Az érzékeny fejbőr, a korpásodás, a zsírosodás, a kopaszodás egyre gyakoribb problémák. A tapasztalatok azt mutatják, hogy minden 3. egyénnél valamilyen probléma észlelhető, sőt nagyon sok fiatal is érintett. A kiváltó okai, a hormonális zavar, a pajzsmirigyproblémák, az örökletes tényezők, a gyógyszeres kezelések mellett a civilizációs ártalmak, a stressz, a rendszertelen vagy hiányos táplálkozás egyre több gondot okoznak a hajunknak is. A betegségek kezelésével sokszor a hajas fejbőr elváltozásai nem oldódnak meg, ezért kifejezetten a fejbőr elváltozásainak kezelésére és állapotának felmérésére kifejlesztett műszeres vizsgálat és speciális kezelési programok kínálnak megoldást.

Tuti menü