Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hajbeültetési videók - hajgyógyászat képes leírás - Hajgyógyászat.tlap.hu
részletek »

Hajbeültetési videók - hajgyógyászat - Hajgyógyászat.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: hajgyogyaszat.tlap.hu » Hajbeültetési videók - hajgyógyászat
Keresés
Találatok száma - 5 db
Bajor Imre hajbeültetése

Bajor Imre hajbeültetése

A hajhulláshoz több tényező is hozzájárul: fejbőr baktériumok, stressz, szegényes étrend, genetikai kopaszság (mind a férfiakat, mind a nőket érintheti) és hormonális egyensúlyhiány. Sok esetben, a hajhullás oka ezen tényezők kombinációja, de a leggyakoribbak a kopaszodás genetikai mintái, amely a férfiak hajhullásának 95%-ért felelős, de a nők körében is milliókat érint.

Csenki Attila hajbeültetése

Csenki Attila hajbeültetése

Terület- és településfejlesztő geográfus, de árveréseken is dolgozott tárgytartóként. Gyakran szenved balesetet, de szerepelt már társasházi közgyűléseken is. 20 másodpercre feltűnt a Szeress most című sorozatban is. A Magyar Rádió 5. Humorfesztiváljának döntőse, a Showder Klub, valamint a Dumaszínház kiemelkedő humoristája. A HIMG Hajklinkán egy nap alatt 5.000 hajszálat ültettek át, melynek eredményét a következő videó és képsorok kiválóan ábrázolják.

Győrfi Pál hajbeültetése

Győrfi Pál hajbeültetése

A hajátültetés nagy előnye a többi kezeléssel szemben, hogy az átültetett hajszálak nem hallanak ki az idő múlásával, mert a tarkó részről származó hajszál érzéketlen a DHT hormonra valamint, hogy a vágyott eredmény akár már egy hajátültetési eljárással is elérhető

Kálloy Molnár Péter hajátültetése

Kálloy Molnár Péter hajátültetése

Bár a férfi kopaszodás kezelhető, kigyógyulni belőle azonban nem lehet, mert genetikailag van meghatározva. A HIMG diagnosztikai eljárások kulcsfontosságúak a hajhullás típusának meghatározásához (orvosi és dermatológiai vizsgálatok, trichogram, hajsűrűség mérés, stb.)

Szebeni István hajbeültetése

Szebeni István hajbeültetése

A videón Szebeni István, A TV2 volt, és a Duna TV jelenlegi műsorvezetőjének hajbeültetés utáni eredménye látható. Szebeni István megbízott a HIMG Klinikában és elégedett lett a hajbeültetési, hajgyógyászati eredménnyel.

Tuti menü