Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hajbeültetési klinikák képes leírás - Hajgyógyászat.tlap.hu
részletek »

Hajbeültetési klinikák - Hajgyógyászat.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: hajgyogyaszat.tlap.hu » Hajbeültetési klinikák
Keresés
Találatok száma - 12 db
Akciós hajbeültetés garanciával

Akciós hajbeültetés garanciával

Hajátültetéssel foglalkozó klinikánk minden esetben garanciát vállal a beavatkozások után, melyet szerződés biztosít. A legmagasabb színvonalat biztosítjuk a hajátültetés terén. Rengeteg beavatkozást végeztünk, ügyfeleink legnagyobb megelégedésével, számunkra nagyon fontos a tökéletes esztétikai végeredmény elérése.

Doctor Hair Clinic - hajbeültetés

Doctor Hair Clinic - hajbeültetés

Ha Ön is megoldást keres a kopaszodás okozta kellemetlenségekre, most itt a lehetőség, hogy valóra váltsa álmát, és újra dús haja lehessen. Elérhető áraival a Doctor Hair Clinic meghatározó szerepet tölt be a magyar piacon, ezzel is elősegítve azt a törekvést, hogy minél szélesebb körben elérhetővé váljon a hajbeültetés Magyarországon. Klinikánkon végzett műtéteink magas számának köszönhetően minden orvosunk magas óraszámú gyakorlattal rendelkezik. A Doctor Hair Clinic a legmodernebb Follicular Unit Extraction (FUE) eljárást alkalmazza a hajbeültetés során. Ez az egyedi hajbeültetési eljárás mindenkinek a rendelkezésére áll, hogy egy életre szóló megoldást találjon a kopaszodás okozta kellemetlenségekre. Hajbeültetés szuper kedvező áron FUE hajátültetési technológiával Szegeden, a Doctor Hair Clinic-nél.

FUE - Clinic hajátültetés

FUE - Clinic hajátültetés

Napjainkban számos módszer létezik, az egyszerűbb gyógynövényes kezelésektől a fényterápiás kezeléseken keresztül, egészen az enzimgátló- és hormonális kezelésekig minden létező eljárást kipróbáltak már a probléma felszámolására. A hajátültetés és hajbeültetés legfontosabb előnye a többi technikákkal szemben, hogy a beültetett hajszálak már nem hullanak ki a későbbi életkorban sem, mert nem érzékenyek a férfi hormonokra, valamint hogy a kívánt eredmény általában egy beavatkozással elérhető.

FUE hajbeültetés Szegeden

FUE hajbeültetés Szegeden

A kopaszodást tartósan és véglegesen a tudomány jelenlegi állása alapján csak hajbeültetéssel lehet kezelni. Szegeden a Doctor Hair Clinic magánklinika csak és kizárólag hajbeültetéssel foglalkozik, ezen belül is a világon legelismertebb FUE eljárással. Ezzel a modern és kíméletes hajbeültetési eljárással garantált a biztos eredmény. Klinikánkon kedvező áron, korszerű hajtranszplantációs eljárásokkal, Szeged elismert hajbeültetés specialistáival várjuk Önt! Hajbeültetés előtt a hajhullás okának megállapítására, szakorvosi vizsgálat szükséges!

FUE Hajbeültetési Klinika

FUE Hajbeültetési Klinika

A hajbeültetés egyre népszerűbb beavatkozásnak számít napjainkban, ennek oka, hogy a különböző készítményekkel ellentétben életre szóló megoldást kínál a kopaszodással, hajhullással küzdőknek. A technikai fejlődésnek, a modern módszereknek köszönhetően a beavatkozások fájdalommentesek, helyi érzéstelenítéssel történnek, továbbá az új fejlesztésű, különlegesen apró tűnek köszönhetően a hajbeültetés után semmiféle nyom nem marad, csak kizárólag az újonnan visszaszerzett dús haj. Oldalunkon minden kérdésre választ adunk, mely a hajbeültetés témájában felmerülhet.

Hajbeültetés

Hajbeültetés

Az innovatív HIMG S.H.E. módszerünk segítségével könnyedén kinyerjük a haj (vagy szőrszál) hagymáját és fokozott precizitással ültetjük be azt, helyreállítva az Ön hajvonalát és hajsűrűségét. Így az Ön hajának kinézete természetessé válik, megfelelő lesz a sűrűsége, és újra úgy nézhet ki a hajvonala, mint fiatal korában.

Hajbeültetés klinika akciók

Hajbeültetés klinika akciók

Állandó akciókkal és kedvezményekkel várjuk leendő pácienseinket. A könnyebb elérhetőség kedvéért most részletfizetési lehetőséggel biztosítjuk a hajbeültetést férfiaknak is, hogy minél többen szabadulhassanak meg a hajhiánytól. Napjainkra már kedvező árú, precíz és biztonságos hajátültetés során saját hajszálakat használunk, így a szervezet válaszol kilökéssel a hajbeültetés ellen. A fej hátsó részéről kinyert hajszálak genetikailag erősebbek és ellenállóbbak, ezért tartós a hajbeültetés hatása.

Hajbeültetés Portál

Hajbeültetés Portál

A Hajbeültetés Portál azzal a céllal jött létre, hogy segítse a kopaszodással, hajhullásal küzdők megfelelő információhoz jutását nem csak a hajbeültetési eljárásokkal, hajbeültetés klinikákkal, hanem minden egyéb hajhullás elleni szerekkel, hajnövesztőkkel kapcsolatos témában. Összeállításunkból megismerheted a leggyakrabban használt hajhullás elleni szereket, illetve a hajnövesztés során alkalmazott speciális hatóanyagokat és azok mellékhatásait. A Hajbeültetés Portál kialakítása során ügyeltünk arra, hogy mások is meg tudják osztani a tapasztalataikat a különböző kezelésekről, amiken átestek. Látogass el portálunkra!

Hajgyógyászat és hajbeültetés Szegeden

Hajgyógyászat és hajbeültetés Szegeden

A hajhullás problémája egyaránt érint nőket és férfiakat. Az esetek többségében a hajhullás mögött évszakváltás vagy helytelen táplálkozás áll. Ritkábban, de megesik azonban, hogy jóval komolyabb okok, megbetegedések okozzák a hajvesztést. Ezért azoknak, akik tartós hajhullással küzdenek ajánljuk, hogy forduljanak hajgyógyászhoz. Szegedi hajklinikánkon korszerű mikro-kamerás haj és fejbőr vizsgálat után pácienseinknek képet adunk állapotukról és annak okáról. Ezt követően speciális gyógynövényi készítményeinkkel kezeljük, gyógyítjuk a betegséget. Előfordul azonban, hogy a probléma már olyan súlyos és/vagy előrehaladott, hogy már semmilyen készítmény nem segít, ilyenkor, csak végső megoldásként ajánljuk pácienseinknek a hajbeültetést, melyet klinikánkon az ország legjobb sebészei hajtanak végre. Minden általunk végzett munkára maximális elégedettségi és minőségi garanciát vállalunk.

Hirdetés
Hajmax hajbeültetés

Hajmax hajbeültetés

A FUE módszer (Follicular Unit Extraction, vagyis tüszőegység kinyeréses technika) alapja a donor haj természetes, follikuláris egységeinek kinyerése a hajátültetéshez. A FUE eljárás során egy olyan eszközt használnak, amely kicsi, kör alakú bemetszést ejt a bőrön a follikuláris egység körül, elválasztva azt a körülötte lévő szövetektől. Ezután az egységet csipesszel emelik ki a hajas fejbőrből, és egy kicsi kör alakú sebhely marad a helyén.

HIMG hajbeültetési klinika

HIMG hajbeültetési klinika

Hajbeültetés és hajgyógyászat férfiaknak és nőknek Magyarország egyik legszínvonalasabb klinikáján. Legmodernebb, gyakorlatilag fájdalommentes FUE eljárást alkalmazzuk. Legyen újra egészséges és dús hajviselete Önnek is!

Profueclinic hajbeültetési klinika

Profueclinic hajbeültetési klinika

A haj elvesztésének számos oka lehet, ám leginkább öröklött tényezők befolyásolják azt. Férfiak és nők számára egyaránt rendkívül nagy gondot okoz a hajhullás problémája. Az egyetlen mód, hogy a probléma ellen hatékonyan lépjünk fel a hajbeültetés vagy hajátültetés lehetősége, akár Budapesten is.

Tuti menü