Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gyógyhatású készítmények - hajgyógyászat képes leírás - Hajgyógyászat.tlap.hu
részletek »

Gyógyhatású készítmények - hajgyógyászat - Hajgyógyászat.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: hajgyogyaszat.tlap.hu » Gyógyhatású készítmények - hajgyógyászat
Keresés
Találatok száma - 10 db
Belső aranyér vérzése

Belső aranyér vérzése

Honlapunkon gyorsan és könnyen tájékozódhat, ha bővebb információra van szüksége az aranyér kezeléséről és a kapcsolódó eljárásokról. Nézzen körül Ön is oldalunkon, ha szakszerű és profi színvonalú beavatkozásokat keres, melyek esetében a szaktudás és a modern eljárások egyaránt számítanak. A megfelelő aranyér kezelés számunkra elsődleges. Jó, ha tudja, hogy az ár és a minőség is fontos az aranyér kezelés esetén. Weboldalunkon tájékozódhat az aranyér kezelés alkalmazási lehetőségeiről, valamint azok költségeiről is informálódhat. Jó, ha tudja, hogy a profi eljárásoknak köszönhetően a kezeléseknek minimális a kockázata, nálunk a megfizethető kiadások mellett, a kiemelkedő minőség is biztosított. Emellett a kiadásokat is megéri számításba venni. Weboldalunkon profi és kiemelkedő színvonalú eljárásokat találhat, melyek esetén a szaktudás és a legmodernebb eljárások teret kapnak.

Biovanne plus  a töredezett hajra

Biovanne plus a töredezett hajra

A hajnövekedés a jól kezelt hajgyökereknek köszönhető . Ezért hangsúlyozottan fontos, hogy a haj rendszeresen ideális mennyiségű és összetételű táplálékhoz jusson! Enélkül megjelenhet a töredezett haj, vagy a hajhullás. Vagy megtörténhet, hogy a megfelelő táplálék hiányában a haj elvékonyodik. A felsoroltak megelőzésében segíthetnek a különböző féle haj vitaminok. A Biovanne plus oldalán számos érdekes infót talál a töredezett hajról, annak előidéző okairól, és a hajhullás elleni vitaminokról!

bőrgyógyászat

bőrgyógyászat

A debreceni bőrgyógyászati szakellátás elérhető számos esetben; bármilyen típusú allergia, vagy bőrbetegség, vagy egyéb probléma esetén. A bőrpanaszok professzionális ellátása biztosított a debreceni rendelésen. A bőrrel kapcsolatos problémák esetén elsődleges, hogy a betegség időben diagnosztizálva legyen, és mielőbb megkezdődhessen a megfelelő kezelés. A bőrpanaszok profi ellátása megfelelően és széles körűen biztosított a debreceni rendelésen. Weblapunkon a debreceni bőrgyógyászati ellátásról tájékozódhat, mely hatékony segítséget biztosít a bőrproblémák kezelése esetén. A bőrgyógyászat mellett az allergológia, és a nemigyógyászat is Debrecenben megtalálható. A házi kezelések, praktikák a legtöbb bőrbetegség esetén nem vezetnek sikerre ? válassza minden esetben a megfelelő orvosi ellátást. A bőrbetegségek házi kezelése akár még árthat is. Mindenképpen forduljon szakemberhez, és kérjen időben segítséget!

Egészségtárház hajáplási termékei

Egészségtárház hajáplási termékei

A Béres Cégcsoport 1998-ban indította fitotéka kiskereskedelmi vállalkozását. 2003-ban a Cégvezetés úgy döntött, hogy a fitotéka termékkörre szakosodott, széleskörű szolgáltatást nyújtó és a témában szakértővé vált Béres Egészségtár ezentúl nagykereskedőként is kiszolgálja partnereit. Vállalatunk rövid idő alatt a Magyarország vezető fitotéka-nagykereskedőjévé vált, mely az ország összes gyógyszertárát és gyógynövényszaküzletét képes magas, gyógyszer-nagykereskedelmi szolgáltatási és szakmai színvonalon kiszolgálni. A Cég több mint 400 beszállító, közel 8000 készítményét forgalmazza. 2009-ben a felhalmozott tapasztalatok és a piaci igények hatására hoztuk létre webáruházunkat. A www.egeszsegtarhaz.hu kedvezményes ajánlataival és házhozszállítási költségeivel, valamint széleskörű kínálattal áll a fogyasztók rendelkezésére.

Forcapil oldat és kapszula

Forcapil oldat és kapszula

A kopaszodás és a fokozott hajhullás oka lehet genetikai, hormonális vagy gyulladásos, de vashiány és a faggyúmirigyek túlműködése is kiválthatja, egyebek mellett. A Forcapil kapszula és a Forcapil oldat optimális mennyiségben tartalmaz hajhullás elleni vitaminokat, nyomelemeket és esszenciális aminosavakat. Együttes használatuk a hajhagymák és a fejbőr szakszerű ápolásának alapja, aminek köszönhetően már 2-3 hónap után javulás figyelhető meg. Vásároljon 10.000 Ft felett, és ingyen szállítjuk házhoz a termékeket!

Hajápolás és festés egyben - biobolt.

Hajápolás és festés egyben - biobolt.

Szertnél tartós hajfestéket, de fontos az is, hogy ne roncsolja a hajadat a hajfesték. Most mutatok neked egy olyan hajfestéket, amelynek köszönhetően táplálhatod is a hajadat. Ugyanis a Henna plus hajfestékek amellett, hogy tartós színeket biztosítanak, hajápolóként is hatnak a hajhagymákra. A honlapnak köszönhetően számos hajszínben kapható már online rendelés esetén. A rendeléseket házhozszállítjuk kérés szerint, de a megrendelt termékeket személyesen is át lehet venni Budapesti üzleteinkben is.

Hajgyógyászat, újraépítés, regenerálás

Hajgyógyászat, újraépítés, regenerálás

Az 1992-ben alapított családi kisvállalkozásból 1996-ban alakult meg a Capelli Kft. Már a családi kisvállalkozásban is a szakma iránti hűség és a szakma fejlesztése, a szakemberek folyamatos képzése volt a meghatározó vezérelv. Majd 1996-ban a Capelli Kft.-ben ezt továbbfejlesztve és kilépve az Észak-Kelet Magyarországi régióba, üzletkötők segítségével fejlesztettük a régió fodrász, hajgyógyász, kozmetikus, műkörömépítő és masszőr szakembereink tudását és javítottuk az ellátásukat. A 2003-tól csomagküldő szolgáltatással javítottuk továbbá a területen dolgozó szakemberek ellátását. A 2006-os év elé nagy várakozással tekintünk, mivel egy teljesen új, magyar piacon a professzionális termékek forgalmazásában nem alkalmazott módszert vezetünk be, az úgynevezett CHM Rendszer-t. Az új rendszer egyesíti magában a magas színvonalú, szinte egyénre szabott szakmai képzést, magas fokú vendég centrikus értékesítési tevékenységet, naprakész anyagellátást a szakembereknek, mindezt úgy, hogy a vállalkozásuk egyre jövedelmezőbb legyen.

Hajproblémák

Hajproblémák

A hajproblémák többfélék lehetnek, és szinte minden korosztályt érinthetnek. Nők és férfiak egyaránt küzdhetnek hajproblémákkal, melyek hatékony kezelése nagyon fontos. A hajproblémákról és azok hatékony és szakszerű kezeléséről tájékozódhat és találhat széles körű információkat. A hajápolástól a hajat és fejbőrt érintő betegségekig minden felmerülő problémát és azok kezeléseit is fellelheti. Szerezzen hiteles és részletes információkat a hajproblémákról, azok kezelésének a lehetőségeiről, és az elérhető gyógyhatású készítményekről, valamint a szakszerű hajápolásról.

Készítmények korpás hajra

Készítmények korpás hajra

A webáruházunk létrehozásával elsődleges célul tűztük ki, hogy az általunk forgalmazott termékek a piacon található legjobb minőségűek legyenek. A termelésüket, gyártásukat folyamatosan ellenőrizzük így termékeink a legmagasabb hatóanyag tartalommal, és minőséggel rendelkeznek. Szeretnénk megkönnyíteni a partnereink vásárlását azzal, hogy a saját otthonukban kényelmesen nézelődhessenek és válasszanak az általunk forgalmazott termékekből, megkímélve Önöket a vásárlással kapcsolatos utazás és sorban állás költségeitől és fáradalmaitól. Nálunk csak bizonyítottan bevizsgált termékeket forgalmazunk, ezzel is biztosítva, hogy a vevőink a legjobb hatású és minőségű termékeket kapják meg az egészségük megőrzése érdekében.

Hirdetés
Revalid termékek

Revalid termékek

A Revalid kapszula ma a hazánkban rendelkezésre álló egyik legkomplexebb összetételű hajregeneráló készítmény, melynek kúraszerű alkalmazása hozzásegíthet mindenkit a haj élettartamának meghosszabbításához és a haj minőségének javulásához.

Tuti menü